Mar 18, 2012

10th birthday and the release of the new album!

7 more days until our 10th birthday and the release of our new album!
Friday 23.03.2012. @ Močvara, Zagreb with Cojones and Treshany.
Event: http://www.facebook.com/events/156890384423177/


Izdavanje novog albuma kao i proslava rođendana uvijek su veliki događaji u životu svakog benda. A ako se ujedine pa još ako je u pitanju okrugla obljetnica, onda je to zasigurno događaj vrijedan pažnje i posjete. Upravo sve to u Močvari slave momci iz grupe Igut.

Tri godine nakon što im je prvijenac “Eternities” objavljen za engleskog izdavača donio odlične recenzije, sudjelovanje na Terrorizer kompilacijskom cd-u u društvu bendova poput Motorhead, Amon Amarth i Iced Earth i nastupe po europskim klubovima, došlo je vrijeme za novo poglavlje u njihovoj karijeri.

Nadolazeći album “Point Of No Return” malo je remek djelo koje će zadovoljiti fanove žestokog rocka, metala i hardcore-a. Stoga dođite jer garantiramo da će momci svima utažiti žeđ za žestokim rifovljem i potrebu za usklađenim kružnim pokretima glavom, a njihov će trogitarski zvučni val otpuhati i desetljećima brižno čuvanu frizuru Dušku Lokinu ako se kojim slučajem zatekne u publici.

Ne kažu uzalud stari (i pametni ljudi) – kud riff okom, Igut skokom. Pa doskočite i vi na njihov nastup i zaželite im sretan 10. (i slovima: deseti) rođendan.

Ovu lijepu svetkovinu glasne glazbe uveličat će i njihovi dragi prijatelji i suborci, mudonje zvani Cojones i Treshany.


Cojones
www.facebook.com/pages/Cojones/24547931983

Treshany
www.facebook.com/Treshany

No comments:

Post a Comment